El 25 de setembre, Torra a judici

El TSJC cita el president català per un delicte de desobediència pels llaços grocs
Quim Torra

El president català, Quim Torra, ha estat citat a judici pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) els dies 25 i 26 de setembre per ser jutjat per l'incompliment de les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC).

El judici a Torra fa referència a la seva negativa a retirar els llaços grocs i les pancartes a favor dels independentistes presos dels edificis oficials de Catalunya en campanya electoral.

L'acte dictat pel TSJC diu que es jutja al president Torra per un delicte de desobediència a la JEC i per l'ús de símbols partidistes a institucions públiques en campanya electoral. Per aquests delictes la fiscalia demana un any i vuit mesos d'inhabilitació per Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides