Sánchez descarta Esquerra i JxCat

El president en funcions creu que si es repeteixen comicis "el progressisme apostarà pel PSOE"
Salutació entre Sánchez i Junqueras al Congrés

El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha descartat ERC i JxCat per a la investidura. "No fa falta el seu vot. Amb l'abstenció del PP i Ciutadans hi ha govern", ha manifestat Sánchez en una entrevista dominical al diari El País.

Sánchez aprofundeix en la crítica a les dues forces catalanes i assegura que "el que fan depèn de paràmetres i de qüestions que no tenen res a veure amb l'interès general de Catalunya, ja que van rebutjar uns pressupostos beneficiosos per a ells".

"L'estabilitat del país no pot descansar en formacions polítiques que tenen un calendari aliè a l'interès general d'Espanya", diu Sánchez, que també ha posat sobre la taula la creació d'un govern "amb un programa comú progressista" amb Unides Podem.

"Entre unes eleccions i un govern de coalició, hi ha aquesta tercera via", ha reflexionat en veu alta Sánchez. De fet, el president espanyol en funcions reitera que no vol nous comicis però avisa que, si es repeteixen, "el progressisme apostarà amb major contundència pel PSOE".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides