A quin alcalde ‘indepe’ xiulen els CDR per acollir la Vuelta?

Protestes a Igualada per la Vuelta

Al d'Igualada, el postconvergent Marc Castells. Uns quants igualadins, del sector més independentista, no acaben d'entendre que el seu alcalde, 'indepe' de tota la vida, hagi portat i pagat un final d'etapa de la Vuelta ciclista espanyola a la capital de l'Anoia. Així, s'esgarrifaven ahir quan veien circula a tota velocitat pels carrers d'Igualada els nombrosos cotxes de la Guàrdia Civil que acompanyen la Vuelta.

Per fer evident la seva disconformitat, membres dels CDR d'Igualada i la Conca d'Òdena, acompanyats pels de Vic, han xiulat la iniciativa i han fet onejar les seves estelades. Fa dies que els CDR organitzaven la protesta gràcies a les xarxes socials.

No entenen que l'alcalde independentista d'Igualada es gasti els diners dels igualadins en un esdeveniment esportiu eminentment espanyol i així ho han fet saber aquests dies a les xarxes socials. També hi ha hagut protestes perquè la Vuelta ha fet impracticable la circulació per la zona on passaven els ciclistes.

Entre les files independentistes l'alcalde Castells està rebent últimament alguna tibada d'orelles, d'una banda per haver propiciat el pacte de JxCat amb els socialistes a la Diputació de Barcelona -fins fa poc Castells n'era el president- i al Consell Comarcal de l'Anoia, i de l'altra per la seva aposta per la Vuelta espanyola.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari