Quins nous llaços estan promovent els processistes?

Jordi Pujol
Jordi Pujol

A la xarxa de Twitter s’està animant la convocatòria a omplir Catalunya amb una nova tongada de llaços. Però en aquesta ocasió no són els coneguts llaços grocs, que recorden i reivindiquen la llibertat dels polítics independentistes presos. Ara es tracta de llaços de color blau que porten incorporada la frase: “Que parli Pujol”.

Aquesta apel·lació fa referència a les advertències/amenaces formulades per l’expresident de la Generalitat durant la seva compareixença a la comissió d’investigació del Parlament, l’any 2014, quan va alertar que si “es talla la branca de l’arbre” després “cauran tots els nius”. Suposadament, Jordi Pujol seria coneixedor d’importantíssims secrets dels grans poders fàctics de l’Estat espanyol que, si els fes públics, provocarien un daltabaix colossal en la vida política espanyola.

El processisme passa per hores molt baixes i no troba una sortida viable i consensuada per assolir l’anhelada independència. En aquest context, la possibilitat que Jordi Pujol surti a escena i llenci una “bomba nuclear” que destrueixi els fonaments de l’Estat espanyol s’ha convertit en un “somni humit” que dona esperances a l’exasperada parròquia secessionista, en especial a la facció més hiperventilada.  

Per això, a través de les xarxes socials es promou la campanya “Que parli Pujol”, amb la penjada de llaços blaus en els espais públics. En més d’una ocasió, Jordi Pujol ha tret ferro als seus advertiments formulats al Parlament el 26 de setembre del 2014 i ha dit que, en realitat, ell no guarda informacions  “atòmiques” que puguin fer caure “tots els nius” d’Espanya.     

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides