Núria Marín vol plantar cara a les amenaces d’Endesa

La presidenta de la Diputació busca una resposta conjunta per part dels municipis
Núria Marín
Núria Marín

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, vol donar una "resposta coordinada i conjunta" dels municipis de la província de Barcelona a les notificacions que han rebut els consistoris per part d'Endesa en les quals la companyia elèctrica avisa que si els ajuntaments no es fan càrrec de la meitat de la factura de les famílies amb pobresa energètica, els tallaran la llum a partir de principis del mes d'octubre.

Marín considera que el to de les cartes d'Endesa és "amenaçador" i per aquest motiu ha convocat una reunió dels alcaldes dels municipis depenents de la Diputació de Barcelona pel dia 4 de setembre amb l'objectiu de "compartir un espai de trobada, per analitzar, debatre els continguts de la reclamació i trobar solucions per evitar la lesió dels drets de la població vulnerable en l'àmbit del subministrament elèctric".

La Diputació de Barcelona afirma que posa tots els recursos jurídics i tècnics necessaris a disposició dels municipis per construir una resposta comuna a les amenaces de l'empresa elèctrica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides