ERC rep, ara, de la faràndula processista

El raper Pablo Hasél carrega a les xarxes socials contra l'alcalde republicà de Lleida
Pablo Hasel
Pablo Hasel

El raper lleidatà Pablo Rivadulla Duró, conegut popularment com a Pablo Hasél, carrega ara a les xarxes socials contra l'ajuntament de Lleida governat pel republicà Miquel Pueyo. Hasel es queixa en una piulada: "L'Ajuntament de Lleida d'ERC, esborrant pintades solidàries amb els presos polítics, amb mi, etc. Canvis perquè tot segueixi igual, col·laboradors del règim feixista".

La queixa del raper ha rebut el suport de diferents usuaris de Twitter entre els quals hi ha qui apunta que "ERC ja ha oblidat la independència i ara vol esborrar el suport als presos polítics" o el qui opina "quina vergonya Miquel Pueyo. Aquest és el canvi que oferiu!". Un altre usuari de la xarxa social es limita a reproduir una fotografia de la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats del passat 21 de maig en la qual es veu el líder d'ERC, Oriol Junqueras, que dona la mà al líder del PSOE i president del govern central en funcions Pedro Sánchez que es troba assegut al seu escó.

Hasél va ser condemnat el març del 2018 a dos anys i un dia de presó per l'Audiència Nacional per un delicte d'enaltiment del terrorisme a favor d'ETA i els GRAPO i d'un altre delicte d'injúries a la Corona i institucions. Al setembre d'aquell any la Sala d'Apel·lació de l'Audiència Nacional va rebaixar la pena a 9 mesos de presó en considerar que les dues organitzacions terroristes porten "un temps important sense realitzar accions terroristes".

Les crítiques del raper lleidatà a ERC que sumen a les que aquesta formació ha rebut per part d'altres sectors socials independentistes com ha estat el cas dels autodenominats comitès de defensa de la República (CDR) que es van dedicar a llençar excrements a les seus del partit republicà, tot i que també ho van fer a les de JxCat.

A aquestes crítiques cal sumar-hi les que han rebut els republicans de l'Assemblea Nacional Catalana en boca de la seva presidenta, Elisenda Paluzie, després que l'entitat independentista decidís no convidar polítics afins a la zona VIP durant els actes de la manifestació independentista de la Diada de l'11 de Setembre, prevista a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides