Acordonada la platja de la Barceloneta per un artefacte explosiu antic

La policia ha acordonat part de la platja de Sant Sebastià i el bany està prohibit
La Guàrdia Civil, en les tasques de recuperació de l'explosiu

La Guàrdia Urbana ha desallotjat i acordonat part de la platja de Sant Sebastià, al barri de la Barceloneta de Barcelona, per la possible presència d'un artefacte explosiu. Durant el migdia d'aquest diumenge, efectius de la Guàrdia Civil han treballat a la zona, i el bany quedarà prohibit fins a nou avís.

La zona perimetrada és d'uns 250 metres. El cordó es mantindrà almenys fins dilluns, quan arribaran experts de l'Armada espanyola de la base naval Cartagena (Múrcia) per desactivar l'explosiu.

L'artefacte va ser localitzat per un membre fora de servei del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS), que va avisar de la troballa. Ara és el mateix grup qui ha inspeccionat el terreny amb un dispositiu per mar amb diversos bussos artificiers.

Es desconeix el tipus d'explosiu i la seva antiguitat, tot i que les primeres informacions apunten que podria ser un morter o una granada de la guerra civil. S'ha localitzat a tres metres de profunditat i a 25 metres de la sorra.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides