A quina vila vigilen amb càmera com llencen les escombraries els seus veïns?

Càmera de vigilància i contenidors a Llançà
Càmera de vigilància i contenidors a Llançà

A Llançà. L’Ajuntament ha començat a col·locar càmeres de vigilància per tal de controlar que el veïnat separi correctament els residus i no quedin deixalles fora dels contenidors. Un dels carrers on ja n’hi ha és l’Avinguda Mestral que disposa d'uns contenidors ubicats en un punt geogràfic ideal per molts restaurants i on, estiu rere estiu, s’amuntegaven deixalles i escombraries.

 A més, el consistori de l’Alt Empordà contempla també multar aquells ciutadans que no compleixin amb les normes vigents o tinguin pràctiques incíviques amb una sanció econòmica que oscil·la entre els 100 i els 400 euros.

Per això, l’ajuntament d’aquest població de l’Alt Empordà ha distribuït un cartell informatiu on indica algunes de les mesures dictades en el ban municipal de l’alcalde socialista Francesc Guisset el passat 12 de juliol. Guisset és alcalde gràcies als vots dels tres regidors del PSC i als dels tres de Junts per Llançà. A l’oposició hi ha els quatre regidors d’ERC i el d’Alternativa per Llançà. La cap de llista de Junts per Llançà, Núria Escarpanter, substituirà Guisset a l’alcaldia a meitat del mandat.

El ban, que està en català, castellà i francès degut a l’elevat nombre de turistes d’aquest país que passen les vacances a Llançà, conté prohibicions com no poder deixar mobles i electrodomèstics al carrer (tret de dimarts que és el dia de recollida), llençar runa als contenidors o tirar les restes de poda fora dels contenidors de fracció orgànica, entre altres mesures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides