Ryanair tancarà la seva base a l’aeroport de Girona el gener del 2020

L'empresa també abandona les de Gran Canària, Tenerife i Lanzarote i inicia un ERE que afecta 512 empleats
Ryanair abandona Girona

La companyia aèria Ryanair ha comunicat als representants dels treballadors que posa en marca un expedient de regulació d'ocupació que afectarà al voltant de 512 treballadors entre tripulants de cabina i pilots.

Aquesta retallada de lloc de treball vindrà derivat del tancament, ja confirmat anteriorment, de Gran Canària i Tenerife al qual ara se sumen també la bases de Lanzarote i Girona, que segons el pla de la companyia deixaran d'estar operatives el pròxim 8 de gener.

Segons ha informat el sindicat USO, que representa els tripulants de cabina, l'ajust de personal plantejat per Ryanair afectaria 512 empleats, que es desglossen en 164 a Girona, 156 a Tenerife Sud, 110 a Gran Canària, i 82 a Lanzarote.

La Generalitat demanarà una reunió urgent amb Ryanair per saber quins són els plans que la companyia té a l'Aeroport de Girona Costa Brava.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides