Cap de setmana de vaga del personal d’Iberia a l’aeroport del Prat

Vueling ha cancel·lat preventivament 112 vols i Iberia sis
Aeroport del Prat

Els treballadors de terra d'Iberia han començat aquest dissabte la primera de les quatre jornades de vaga convocades a l'aeroport del Prat a l'agost –el 24 i 25 i el 30 i 31-. Els sindicats denuncien la temporalitat dels empleats i reclamen una solució tenint en compte el volum i les particularitats de l'aeroport català, solució que no s'ha assolit en les dues reunions de mediació celebrades aquesta setmana amb la direcció de la companyia.

L'aturada ha obligat Vueling a cancel·lar preventivament 112 vols, 46 aquest dissabte i 66 diumenge; i Iberia n'ha cancel·lat sis. Foment, per la seva banda, ha dictat uns serveis mínims d'entre el 32% i el 53% segons el tipus de vols.

Els empleats d'Iberia Serveis Aeroportuaris de Barcelona, que s'encarrega de la gestió dels equipatges de fins a 27 companyies al Prat, protesten per la falta d'estabilitat de la plantilla, l'excés de càrregues de feina, les hores extraordinàries i la reorganització de torns per conciliar la vida familiar i laboral. Les quatre jornades convocades se sumen a les que ja van realitzar el darrer cap de setmana de juliol.

La del personal d'Iberia se suma a la vaga indefinida que ja fa dies realitzen els empleats de seguretat de l'aeroport de Barcelona.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari