Cap de setmana de vaga del personal d’Iberia a l’aeroport del Prat

Vueling ha cancel·lat preventivament 112 vols i Iberia sis
Aeroport del Prat

Els treballadors de terra d'Iberia han començat aquest dissabte la primera de les quatre jornades de vaga convocades a l'aeroport del Prat a l'agost –el 24 i 25 i el 30 i 31-. Els sindicats denuncien la temporalitat dels empleats i reclamen una solució tenint en compte el volum i les particularitats de l'aeroport català, solució que no s'ha assolit en les dues reunions de mediació celebrades aquesta setmana amb la direcció de la companyia.

L'aturada ha obligat Vueling a cancel·lar preventivament 112 vols, 46 aquest dissabte i 66 diumenge; i Iberia n'ha cancel·lat sis. Foment, per la seva banda, ha dictat uns serveis mínims d'entre el 32% i el 53% segons el tipus de vols.

Els empleats d'Iberia Serveis Aeroportuaris de Barcelona, que s'encarrega de la gestió dels equipatges de fins a 27 companyies al Prat, protesten per la falta d'estabilitat de la plantilla, l'excés de càrregues de feina, les hores extraordinàries i la reorganització de torns per conciliar la vida familiar i laboral. Les quatre jornades convocades se sumen a les que ja van realitzar el darrer cap de setmana de juliol.

La del personal d'Iberia se suma a la vaga indefinida que ja fa dies realitzen els empleats de seguretat de l'aeroport de Barcelona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides