Quin programa de TV3 defineix Catalunya com “un lloc on la gent rep bastonades quan va a votar?”

Els vuit presentadors del programa 'Manual de supervivencia'
Els vuit presentadors del programa 'Manual de supervivencia'

Manual de supervivència. En la web de TV3 on es presenta el programa es diu que és “un manual de 13 capítols pensat per ajudar a sobreviure a Catalunya qualsevol persona vinguda de fora, però, sobretot, és un manual perquè els catalans ens entenguem millor a nosaltres mateixos”.

Els presentadors són vuit persones procedents del Brasil, l’Índia, el Canadà, el Regne Unit, el Marroc, Benín, Mèxic i Alemanya, i la seva feina és, segons la presentació del programa, “intentar entendre aquest lloc curiós anomenat Catalunya on la gent seu cara a cara per parlar del mòbil, donen bastonades a un pobre tronc per Nadal i reben bastonades quan van a votar”.

“Manual de supervivència” s’emet els dijous per la nit i els dissabtes a migdia. El director de TV3, Vicent Sanchis, va encarregar aquest programa a la productora Som*Batabat. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va firmar un contracte amb aquesta productora per que elaborés aquest ‘Manual de Supervivència’, que en principi s’havia de dir ‘Manual d’ús’, a canvi de prop de mig milió d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides