Tercera denuncia per agressió sexual a Barcelona en els darrers cinc dies

Els Mossos encara no han detingut cap sospitós
Manifestació contra les agressions sexuals

Els Mossos investiguen una agressió sexual a una dona al barri d'Horta de Barcelona aquesta matinada. La jove denunciarà l'agressió en les pròximes hores després de parlar amb els agents. Es tracta de la tercera investigació oberta per aquesta causa a la ciutat en els últims cinc dies.

Segons publica El Periódico, la víctima ha patit tocaments però un altre home ha sentit com demanava auxili, l'ha anat a ajudar i l'atacant ha fugit.

Aquesta és la tercera agressió sexual a la capital catalana des de diumenge, i la segona que es dona al districte d'Horta, després que diumenge una dona denunciés una agressió de matinada. De moment, els Mossos no han fet cap detenció.

Centenars de persones es van concentrar aquest dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia per denunciar aquestes agressions a la zona amb el lema "Si ens toquen a una, responem totes" i la pancarta "Cap violació sense resposta. Davant la violència masclista, autodefensa feminista".
 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari