Croada a twitter contra la periodista de TVE que ha informat de la crisi de l’Open Arms

Acusen la reportera Yolanda Alvarez, que ha fet connexions en directe des del vaixell, de prendre partit a favor de l’ONG
Yolanda Alvarez i l'equip d'Open Arms

La periodista de TVE Yolanda Alvarez, que ha informat de la crisi que ha viscut el vaixell Open Arms i els refugiats que portava a bord, està rebent crítiques terribles a twitter. L’acusen de prendre partit a favor de l’ONG mentre alguns usuaris demanen que l’acomiadin de TVE perquè no ha estat objectiva en les seves informacions. Les crítiques s’han accentuat després que la ‘Plataforma TVE Libre’ pengés un missatge a la xarxa amb dues fotografies d’Alvarez acompanyada de membres de la tripulació de l’Open Arms.

Els arguments dels usuaris de la xarxa que ataquen la reportera coincideixen amb els que han fet servir els portaveus dels partits de dreta que han criticat la posició del govern espanyol en aquesta crisi, especialment els de l’ultradretà VOX. La ‘Plataforma TVE Libre’, que es defineix com a compromesa amb el servei públic i està formada per professionals de la televisió pública que afirmen que estan ‘contra el sectarisme i l’odi a RTVE’, han acompanyat les dues fotografies d’un text en el qual diuen: “La reportera de RTVE Yolanda Alvarez posant amb l’equip d’Open Arms del qual forma part  i pel qual va prendre partiten aquesta crisi migratòria. Sense neutralitat ni cap dissimulació’. El diputat de Ciutadans al Congrés Juan Carlos Girauta ha estat un dels que ha retuitejat aquest missatge. “Informació, tasca humanitària o propaganda?” es pregunta aquesta plataforma que considera que RTVE està al servei del govern i del PSOE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides