Oriol Junqueras no descarta eleccions com a resposta a la sentència de l’1-O

El president d'Esquerra s'allunya de l'estratègia de confrontació que reclama Carles Puigdemont
Oriol Junqueras

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, assegura que la resposta de l'independentisme a la futura sentència del Suprem l'ha de decidir "el poble de Catalunya".

Això no obstant, ha suggerit que una possible resposta podria ser avançar les eleccions autonòmiques: "Convocar eleccions és una opció que no s'ha de descartar mai".

Entrevistat a Catalunya Ràdio, Junqueras s'ha tornat a desmarcar de l'estratègia de confrontació de Carles Puigdemont i de Junts per Catalunya.

El president d'ERC ha insistit en què cal buscar la negociació, i sempre per "la via del diàleg i la democràcia". "L'experiència internacional demostra que, tard o d'hora, tots els grans conflictes i problemes, molts dels quals molt més difícils que el nostre, han acabat al voltant d'una taula", indica.

El líder acusat de rebel·lió i sedició, ha assegurat que, després de gairebé 2 anys de presó preventiva, "no cal esperar" la sentència "per veure la duresa" amb què se l'està tractant a ell i als altres acusats.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari