Quina diputada d’ERC al Congrés ha preguntat a Ramon Cotarelo quant cobra per atacar el seu partit?

Inés Granollers, diputada d'ERC per Lleida
Inés Granollers, diputada d'ERC per Lleida

Inés Granollers. És diputada d'ERC per Lleida al Congrés després de les últimes eleccions generals i primera tinent d’alcalde de Bellpuig, responsable de Comerç, Consum i Agricultura. Cansada de les crítiques de Ramon Cotarelo al seu partit,, Granollers escrivia a twitter dissabte: “Sincerament @ramoncotarelo no sé qui et paga ni quant et paga, però la teva dignitat s’ha venut, quina llàstima. Aviat només et quedaran diners”. La gota que va fer vessar la paciència de la diputada republicana va ser un missatge del politòleg pro-Puigdemont que deia: “Heu llegit el projecte de document estratègic d’ERC per al proper Congrés? La paraula ‘unitat’ –el clam del poble avui- només apareix una vegada i és per rebutjar-la, sota l’excusa jesuítica que és un ‘debat interessat’”.

Com sempre, la xarxa s’ha dividit en favorables i contraris a Inés Granollers i Ramon Cotarelo. Al madrileny li ha fet costat una altra madrilenya, també reconvertida a l’independentisme: Beatriz Talegón. “Quan un parla lliurement i diu el que pensa sempre hi ha algun il·luminat que pensa que està a sou de no sé qui. Suposo que així funciona qui pensa que els altres diuen el que mana l’amo. El cas és que @ramoncotarelo d’això no en té. La dignitat la manté intacta”. Talegón i Cotarelo coincideixen a ser comentaristes del programa de TV3 ‘Tot es mou’. Cotarelo diu que hi va gratis. Talegón, cobrant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides