A quin ‘influencer’ processista li han tancat el compte de twitter?

Capçalera del compte de Toni Albà a twitter @tonialba1
Capçalera del compte de Toni Albà a twitter @tonialba1

A l’actor Toni Albà. Ho ha explicat en un vídeo de vint segons que ha penjat des del compte d’un altre activista independentista, Mark Serra. Albà diu el següent: “No és un fake. M’acaben de tancar el compte perquè es veu que molesten les coses que tuito. Si em voleu seguir estic a @tonialba1”. Ni l’un ni l’altre expliquen el perquè del bloqueig tot i que Serra ho atribueix a una censura de twitter Espanya.

Al compte @tonialba1, obert el gener de 2013, hi té 9.506 seguidors. El cercle reservat a la imatge d’identificació està ocupat pel rostre dels nou polítics i activistes independentistes empresonats i a la franja superior hi ha els de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont i de les ex-conselleres Clara Ponsatí i Meritxell Serret. “Aquests cabrons de l’ocellet blau m’han tancat el compte amb 135.000 seguidors”, es queixa Albà.

Les piulades insultants de l’actor li van costar, el febrer, el lloc de treball al programa Polònia de TV3, on solia imitar el Rei emèrit Juan Carlos. El van acomiadar després que tractés de ‘puta’ la dirigent de Ciutadans Inés Arrimadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides