Joan Lluís Bozzo protagonitza un nou incident a les xarxes socials

S’enganxa amb un vigilant de l’aparcament de la platja del Castell, a Palamós, perquè es nega a parlar-li en català, ho explica a twitter i s’organitza una gran discussió
Foto de Joan Lluís Bozzo al seu perfil de twitter
Foto de Joan Lluís Bozzo al seu perfil de twitter

El director de teatre Joan Lluís Bozzo ha protagonitzat una nova polèmica a twitter després d’explicar l’incident que va tenir ahir, dimecres 14 d’agost, amb un vigilant de l’aparcament de la platja del Castell, a Palamós. Bozzo ho explica així: "El guarda del pàrking de la Platja del Castell es nega a parlar en català tot dient que ell parla "el idioma oficial". També es nega a donar-nos el full de reclamacions, ens insulta i ens amenaça. Vergonya @ajuntamentpalamos”. Aquest migdia el seu missatge havia suscitat ja prop de 1.500 comentaris de tot tipus. N’hi ha que li donen la raó i n’hi ha que l’acusen de feixista. Uns li diuen que denunciï el vigilant i d’altres que diuen que l'acomiadaran per culpa seva.

Bozzo ja va organitzar un gran debat a les xarxes fa uns dies quan va afirmar que hi ha catalans que estimen el país i gent que viu a Catalunya però que no són catalans sinó que simplement hi estan empadronats.

A Palamós hi governa amb majoria absoluta ERC. L’alcalde és Lluís Puig.   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides