Com ha compensat ERC a Joan Manel Loureiro per la pèrdua de l’alcaldia de Begur?

Joan Manuel Loureiro i l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer (ERC),
Joan Manuel Loureiro i l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer (ERC), a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà

Col·locant-lo com a president del Consell Comarcal del Baix Empordà. Loureiro va perdre l’alcaldia de Begur a les darreres eleccions municipals arran d’un pacte entre JxCat, TotsxBegur Esclanyà i +Begur i Esclanyà, tot i que ERC va ser la formació més votada. L’alcaldessa és Maite Selva, de Sempre-JxCat.

Loureiro, al qual les entitats ecologistes acusen de passivitat davant les actuacions urbanístiques que estan destrossant el paisatge i el medi ambient de Begur, va ser elegit president del Consell Comarcal del Baix Empordà el passat 11 de juliol. Va sumar 17 dels 33 vots dels consellers: 12 d’ERC, 4 de Tots per l’Empordà i 1 d’UPM. Els consellers de JxCat han quedat a l’oposició.

Al Baix Empordà es dona el cas poc habitual que el seu consell comarcal és presidit per un regidor i no per un alcalde.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides