El jutge Pablo Llarena s’ha estalviat els escarnis aquest estiu a la Costa Brava

Ha estat deu dies a la Costa Brava i ha dosificat molt les seves sortides al carrer o la platja per no ser detectat pels col•lectius que l’any passat el van escridassar
El jutge Pablo Llarena a un acte públic
El jutge Pablo Llarena a un acte públic.

El jutge Pablo Llarena, que va instruir la causa per la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre, ha pogut passar deu dies de vacances a la Costa Brava relativament tranquil. Per aconseguir-ho ha limitat al màxim les seves sortides al carrer o a la platja. Ho ha fet sempre acompanyat d’un discret servei d’escortes. La seva presència ha passat inadvertida pels grups que l’estiu passat el van escridassar mentre sopava a Mont-ras amb uns amics entre els quals es trobava l’aleshores regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona Alberto Fernández Díaz. Aquella acció se la va atribuir un Comitè de Defensa de la República (CDR) de la zona. Llarena s’ha traslladat a viure a Madrid després que membres d’Arran empastifessin amb pintura groga l’entrada del seu domicili a Sant Cugat del Vallès.

En l’absència d’incidents hi pot haver influït el fet que des de fa mesos el jutge Llarena no protagonitza les notícies vinculades al procés judicial que va instruir i ara la cara coneguda pels activistes independentistes és el magistrat Manuel Marchena, que ha presidit la sala del Tribunal Suprem que ha jutjat aquesta causa.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari