Quant es gasta Catalunya Ràdio en ampolles d’aigua cada any?

Ampolles de 'Aguas de Veri'
Ampolles de 'Aguas de Veri'

Uns 29.000 euros. El contracte pel subministre d’ampolles d’aigua corresponent a l’any passat va ser de 27.929 euros. Aquest any, el contracte s’ha fraccionat en dos factures. La primera, corresponent als sis primers mesos de 2019 és de 14.372 euros. És a dir, que si la factura corresponent a la resta de l’any és igual, en total, la despesa de Catalunya Ràdio en aquest producte serà de 28.744 euros, 815 més que el 2018. Aquestes dades consten al portal de la Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

L’empresa concessionària és 'Aguas de Veri', que està ubicada a la població de Bisaurri, a Osca, i forma part del conglomerat de societats que depenen de la companyia DAMM.

El cost d’aquestes ampolles d’aigua implica que Catalunya Ràdio hi dedica 2.400 euros cada mes; és a dir, uns 80 euros diaris. Suposant que cada ampolla de 33 centilitres costi uns 30 cèntims, caldria deduir que els treballadors, tertulians i convidats de l’emissora pública catalana consumeixen 240 botelles d’aigua diàries. Però des de fa unes setmanes, les ampolles d’aigua només es fan servir en els serveis exteriors. A la redacció i als estudis omplen gots amb fonts depuradores o dispensadors amb garrafes grans.

El que és segur és que a Catalunya Ràdio no passen set.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides