El regidor d’ERC Xavier Bardolet ja no presenta els Esports del 3/24

La seva desaparició de pantalla s’ha produït després que El Triangle publiqués aquesta incompatibilitat i sense que el comitè d’empresa i el professional ho hagin denunciat
Ruth Gumbau substitueix Xevi Bardolet al canal 3/24
Ruth Gumbau substitueix Xevi Bardolet al canal 3/24

Xavier (Xevi) Bardolet, el periodista de TV3 que presentava la secció d’Esports del 3/24 i que va ser elegit regidor d’una candidatura vinculada a ERC a Sant Pere de Torelló a les passades eleccions municipals, no va aparèixer en pantalla aquest cap de setmana. El Triangle va denunciar que tot i que Bardolet va informar al seu compte de twitter que estava en excedència per la seva elecció com a regidor el cert és que el cap de setmana del 4 i el 5 d’agost va presentar la secció d’Esports del canal 3/24 de la televisió pública catalana.

La desaparició de Bardolet de la pantalla es produeix tot i que ni el comitè d’empresa ni el consell professional de TV3 han dit res en relació a aquesta incompatibilitat. Aquest cap de setmana, Bardolet ha estat substituït en pantalla per Ruth Gumbau, periodista procedent de la XAL.

Gumbau és molt més respectuosa i neutral que Bardolet en l’ús del seu compte de twitter. Va respondre amb un “Malgrat la cara d’espantada de la foto m’ho estic passant molt bé. Gràcies” als missatges de suport que ha rebut després de la seva estrena en directe. Bardolet, a part de dir al seu compte de twitter que està en excedència i redirigir els que estan interessats en el perquè al que ha obert com a regidor de Sant Pere de Torelló, penja cada dia un recordatori dels dies que porten a la presó o a l’estranger els polítics i activistes independentistes acusats de rebel·lió o sedició.

La imatge del perfil de Gumbau és el seu rostre. La de Bardolet, un llaç groc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides