Sílvia Cóppulo comença l’estiu amb un pòquer independentista

Artur Mas, Ramon Cotarelo, Lluís Llach i Isabel-Clara Simó han estat quatre dels cinc primers convidats a ‘El Divan’ que emeten Catalunya Radio i TV3 els caps de setmana
Sílvia Cóppulo i Isabel-Clara Simó, a 'El Divan'
Sílvia Cóppulo i Isabel-Clara Simó, a 'El Divan'

La periodista Sílvia Cóppulo ha començat l’estiu al seu programa ‘El Divan’ amb quatre entrevistes a personatges convençuts i implicats en la causa independentista: Artur Mas, Ramón Cotarelo, Lluís Llach i Isabel-Clara Simó. L'escriptora Isabel-Clara Simó ha completat aquest pòker de processistes amb l’entrevista que Cóppulo li va fer fa unes setmanes i que es va emetre dissabte a Catalunya Ràdio i diumenge a TV3.

El cap de setmana del 14 i 15 de juliol, l’ex-president de la Generalitat Artur Mas va passar pel ‘divan’ de la periodista i la seva entrevista va ser titulada a la web del programa així: “Vaig dir que feia un pas al costat, no un pas enrere”. La del catedràtic de Ciència Política i comentarista de TV3 exclusivament per defensar la independència i criticar el poder polític i judicial espanyol Ramon Cotarelo, emesa els dies 28 i 29 de juliol, la van titular: “L’independentisme és transversal”.

La solució som la gent” és el resum que va fer l’equip de ‘El Divan’ de l’entrevista que van emetre els dies 4 i 5 d’agost amb Lluís Llach. L’ùltima independentista en trepitjar el plató on es grava el programa ha estat l’escriptora Isabel-Clara Simó. L’han presentat a la web com a “compromesa amb la causa feminista i l’independentisme”.

Del pòquer de processistes que ha lligat Sílvia Cóppulo, Isabel-Clara Simó és l’única que no va assistir guarnida amb un llaç groc. Llach hi va afegir una bufanda d’aquest color. Amb Cotarelo, Cóppulo va brindar per ‘la llibertat de Catalunya’. Entre els quatre programes amb independentistes, també es va asseure al ‘divan’ l’activista pels drets digitals Simona Levi. No se la pot sumar al quartet esmentat per convertir el pòquer en repòquer d’independentistes però el titular de la web del programa segur que els agrada als processistes: “Sóc l’exemple evident que no hi ha discriminació lingüística a Catalunya”. El proper convidat tampoc no completarà el repòquer independentista d’estiu: serà l’escriptor Àlex Rovira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides