On s’ha fet aquest any la paella d’estiu de la Rahola?

Trobada a Waterloo

A Waterloo. La famosa foto de la paella de Cadaqués, que indiscretament va publicar a les xarxes socials l'amfitriona, l'escriptora Pilar Rahola, aquest any s'ha traslladat a Waterloo, on s'amaga l'expresident Carles Puigdemont. Si a la foto de Cadaqués hi apareixien Puigdemont, Rahola, l'expresident del Barça, Joan Laporta, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i la periodista de TV3 Helena García Melero, entre altres, a Waterloo han repetit Puigdemont i Rahola, i a la foto s'hi pot veure el diputat de Bildu Jon Inarritu, passant pel conseller Jordi Puigneró, el senador de JxCat Xevi Matamala, el cantant Valtònyc, el diputat i advocat Jaume Alonso Cuevillas i els exconsellers Toni Comín i Lluís Puig, entre altres.

En un ambient totalment distès i d'estiu, els presents s'han fet una fotografia de record que ha difós a Instagram Rahola. "Complicitat, amistat, lluita, llibertat Catalunya", ha escrit la periodista per definir la trobada.

El diputat de Bildu també ha penjat després un seguit de fotografies amb altres assistents a la trobada, com Puigdemont, Comín, Puig i Valtònyc. "Avui he tingut l'oportunitat d'estar amb diversos represaliats. Entre altres coses, hem parlat de la situació a Catalunya i al País Basc i també sobre els joves d'Altsasu", ha escrit.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides