Borràs, disposada a negociar amb Sánchez si recupera el diàleg bilateral

Reclama unitat a l'independentisme i considera un "espectacle lamentable" la picabaralla entre ERC i l'ANC
Laura Borràs
Laura Borràs

La portaveu de Junts per Catalunya (JxCat) al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha allargat la mà al candidat del PSOE Pedro Sánchez per negociar la seva investidura com a president espanyol sempre que reprengui les converses directes amb la Generalitat per afrontar el conflicte català.

"Si reprenem la lògica del diàleg bilateral per resoldre les qüestions crucials, allà hi serem, perquè és on nosaltres ja érem", ha afirmat Borràs aquest dissabte en una entrevista a RAC1, tot reclamant que sigui Sánchez qui encapçali les reunions, i no Adriana Lastra.

Ara bé, Sánchez només té previst reunir-se en persona amb Podem, el PNB i el Partit Regionalista de Cantàbria. A la trobada amb Junts per Catalunya i Esquerra hi vol enviar la vicesecretària general del PSOE.

D'altra banda, pel que fa a la recent picabaralla entre ERC i l'ANC, Borràs ha fet una crida a la unitat de l'independentisme i ha titllat d'"espectacle lamentable" l'intercanvi de retrets dels últims dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.