Quin destacat periodista i professor de Periodisme s’ha sumat al linxament d’Àngels Barceló?

Angels Barceló, en una entrevista al digital CRÍTIC
Angels Barceló, en una entrevista al digital CRÍTIC

Eduard Voltas. L’ha tractat de nacionalista espanyola. Ho ha fet en el marc de la gran quantitat d’insults que ha rebut la periodista catalana arran d’una entrevista que ha publicat CRÍTIC. En aquesta entrevista, Àngels Barceló recordava que va rectificar Jordi Turull quan li va parlar de la incomprensió de Madrid envers Catalunya, i també deia que TV3 és molt diferent de com era quan hi treballava ella, que estava en contra de la via unilateral a l’independentisme i de que s’intentés trencar la Constitució i l’Estatut amb l’aprovació de les lleis del referèndum i la transitorietat jurídica al Parlament.

La ja habitual gossada d’hiperventilats va sortir a la cacera de la periodista de la SER i li han dit de tot. Com passa en aquests casos. No és tan habitual, però, que un periodista i professor de Periodisme a Blanquerna-Universitat Ramon Llull com Eduard Volats, se sumi a aquestes crítiques. Poc després d’aparèixer l’entrevista a CRÍTIC, va escriure a twitter: “A veure, lo de l’Àngels Barceló no és tan estrany. Es diu lleialtat nacional. En el seu cas, a Espanya. Tots en tenim una, de lleialtat nacional. També els que diuen no tenir-ne”.

Eduard Voltas, independentista declarat que actualment és conseller delegat de la revista Time Out, li ha agafat el gust darrerament a polemitzar a twitter. Fa uns dies ho feia amb una altra periodista mediàtica, Beatriz Talegón. “Està com un llum de ganxo i la tenim al prime time a TV3”, li va dir arran d'un missatge de Talegón en el qual deixava caure que ERC s’havia beneficiat d’una tupinada a les últimes eleccions municipals i generals. Voltas també surt sovint a TV3. L’any passat va cobrar més de 10.000 euros per les seves intervencions a la tertúlia del Més 324. 

No ha estat l'ùnic periodista independentista mediàtic que l'ha criticat. Antonio Baños ha tuitejat que les opinions de Barceló són 'banals'. Baños va cobrar 6.000 euros l'any passat per participar a 'Els Matins de TV3' i 540 euros per fer-ho a 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides