Paluzie acusa ERC de “pell fina”

La presidenta de l'ANC assegura que l'entitat "ha estat molt curosa de mantenir la neutralitat i l'apartidisme"
Elisenda Paluzie

Les paraules de Joan Tardà acusant l'Assemblea Nacional Catalana de "pervertir" la voluntat de l'independentisme han aixecat molta polseguera. En una entrevista a RAC1, la presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie, ha acusat Esquerra de tenir "la pell fina" i ha volgut deixar clar que sempre ha procurat mantenir la neutralitat i l'apartidisme.

Paluzie creu que Tardà no està al corrent de les últimes iniciatives de l'ANC i que s'està deixant portar per "titulars de xarxes que no contribueixen a fer anàlisis profundes". Al contrari del que sosté l'exdiputat d'Esquerra, Paluzie defensa que l'Assemblea està contribuint a l'acumulació de forces.

La presidenta de l'ANC insisteix que "s'està inflant una polèmica una mica artificial" sobre l'assistència a la manifestació de la Diada. Per això celebra que Tardà hagi confirmat que hi anirà.

Paluzie destaca que l'essència de l'ANC des que va néixer és condicionar l'agenda política. A més recorda que les declaracions més dures que ha fet últimament han tingut com a blanc Junts per Catalunya, arran del pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides