Quin regidor d’ERC presenta els esports del 3/24?

Xevi Bardolet presentant els Esports al canal 324, el 3 d'agost
Xevi Bardolet presentant els Esports al canal 324, el 3 d'agost

Xavier (Xevi) Bardolet Mayola. És regidor d’Urbanisme de Sant Pere de Torelló des de les últimes eleccions municipals. Hi va accedir com a número 3 de la llista d’Entesa per Sant Pere-Acord Municipal, l’única que es va presentar a les eleccions i que anava integrada al conjunt de candidatures d’ERC a Catalunya. L’alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, forma part del grup d'ERC a la Diputació Provincial de Barcelona.

Bardolet disposa de tres comptes a twitter: un com a treballador de TV3, un com a regidor i un de personal. Al personal, presidit per un llaç i un rectangle grocs, diu que és “Periodista en excedència” i que ho explica en el compte que va obrir com a regidor el juny. Aquest compte està presidit per una imatge del poble de Sant Pere de Torelló i un cercle amb una manifestació on hi destaca una gran bandera estela. Hi ha escrit: “El meu tuietari com a regidor de Sant Pere de Torelló (Osona). A veure si es va omplint de coses maques”. Al perfil on es presenta com a “Redactor d’Esports3” no hi ha simbologia processista i, a més de que té una diplomatura de Cultura de Pau a la UAB, hi diu: “aquí les meves opinions personals, independents de les del canal esportiu i de TV3”.

L’excedència que assenyala al canal personal no l’ha impedit presentar els esports del canal 3/24 aquest dissabte 3 d’agost. El dia abans va pujar una piulada com a regidor queixant-se dels veïns que aboquen malament les escombraries als contenidors. A TV3 es pot ser regidor d’ERC i presentar els esports. També d'altres partits? Coses que passen a Catalunya i a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides