La CUP no es tanca a negociar els pressupostos i a entrar al Govern

Ho condicionen a si suposa avançar nacionalment i socialment
vidal aragones 324
vidal aragones 324

La CUP està disposada a negociar els pressupostos de la Generalitat. Així ho ha assegurat el diputat de la formació Vidal Aragonès, en una entrevista al programa Via Lliure de RAC1.

"Tenim disposició tant per pressupostos com per governabilitat si s'avança nacionalment i si hi ha polítiques socials", ha apuntat. "Si ens trobem amb una realitat de fer un govern per avançar nacionalment, ens podem tornar a trobar per veure si hi ha acord. Si és per mantenir la política dels últims 18 mesos, no ens trobaran", ha matisat.

Les bases de la CUP van ratificar ahir la ponència estratègica "Combatem la resignació, preparem-nos per tornar-hi" que l'Assemblea Nacional de la formació va aprovar el passat 14 de juliol a Celrà. El document estableix que la CUP no serà una força de bloqueig i que no es nega fins i tot a entrar als governs de les diverses institucions catalanes.

"No tanquem la porta a parlar. La CUP no s'ha transformat, ha fet una transformació estratègica", ha explicat Vidal Aragonès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides