Albert Rivera amplia la direcció de Ciutadans i dilueix el sector més crític

Roldán, nova portaveu del partit en lloc d'Arrimadas
Albert Rivera amb Lorena Roldán

Ciutadans ha posat en marxa el nou consell general, la direcció del partit, ampliat a 50 persones a proposta del president, Albert Rivera.

El màxim òrgan de Cs entre congressos s'ha ampliat de 35 a 50 membres, però hi han entrat 22 persones, totes elles afins a Rivera, arran de les dimissions d'alguns crítics que han tingut lloc en les últimes setmanes.

L'ampliació de la direcció, de fet, és vista per molts com una maniobra de Rivera per diluir el sector crític.

Aquest dilluns, a més, n'han sortit cinc integrants: els diputats en el Parlament Matías Alonso i Antonio Espinosa, responsables, respectivament, de les àrees de Defensa i Foment; la portaveu a Jaén, Raquel Morales, responsable d'Infància i Menors; la portaveu a Castella-la Manxa, Orlena de Miguel, responsable de Mobilitat i Seguretat Vial, i Fernando Maura, exportaveu d'Afers Exteriors al Congrés, responsable de l'àrea d'Exteriors.

S'incorpora també a la direcció de Cs Lorena Roldán, que substitueix Inés Arrimadas com a màxima figura a Catalunya i com a portaveu del partit. Arrimadas se centrarà en la seva nova responsabilitat de portaveu de Cs al Congrés dels Diputats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides