Operatiu policial contra el top manta

Un desplegament diari de 100 agents evitaran que s'instal·lin els manters a les zones més habituals
Albert Batlle

Macrooperatiu policial contra el top manta a Barcelona. Un dispositiu de 100 agents dels tres cossos policials, la Guàrdia Urbana, Mossos i policia portuària, es desplegaran cada dia, de 2/4 de 10 del matí a les 10 de la nit, per evitar que s'instal·lin els manters als punts més habituals de la ciutat.

Albert Batlle, tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, ha anunciat aquesta operació conjunta que s'aplicarà "sine die" per "erradicar" la venda ambulant a la ciutat.

El desplegament es farà, segons Batlle, en els punts habituals on s'instal·len els manters com el Passeig de Gràcia, la Rambla, la Rambla Catalunya i la plaça Catalunya, així com el Portal de la Pau i el front marítim.

L'operatiu dona continuïtat a altres dispositius que ja s'han fet els últims mesos, però ara amb més intensitat. Aquest dilluns mateix s'han desplegat a les zones que solen estar ocupades pel top manta i han quedat completament buides de venedors ambulants.

Albert Batlle ha explicat que l'operació no només va dirigida als manters sinó també als usuaris que els compren els articles, tant els ciutadans com els visitants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides