Sílvia Cóppulo brinda amb cava per la llibertat de Catalunya a “El Divan”

Ho fa amb Ramón Cotarelo, que afirma que només intervé en actes organitzats per partits o associacions independentistes
Brindis Cóppulo

La periodista de TV3 Sílvia Cóppulo ha brindat ‘per la llibertat de Catalunya’ a petició del seu convidat, el politòleg Ramón Cotarelo, en acabar l’entrevista que li ha fet aquest cap de setmana al programa ‘El Divan’, que emet Catalunya Ràdio el dissabte i TV3 el diumenge. El brindis s’ha fet amb cava Anna Codorniu. Al llarg de l’entrevista, que ha durat uns 50 minuts, Cotarelo ha qualificat en diverses ocasions Espanya de ‘Estat opressor’ i ha explicat que només intervé en actes en què els convocants són partits o grups independentistes.

Ha dit que desitja que la independència es produeixi ja però que no té clar quan es farà efectiva i considera que la situació política que experimenta avui Catalunya és un drama i que viure'n al marge resulta impossible.

Cotarelo, que va tancar la llista de Junts per Catalunya per la demarcació de Girona a les darreres eleccions al Congrés dels Diputats i la d'ERC per Barcelona a les del 2017, justifica el seu suport a la CUP, ERC i els post-convergents adduint que es tracta de l’evolució natural de l’ésser humà. Cóppulo no li ha preguntat per les seves crítiques recents a TV3, en les que considerava que ERC l’havia vetat. Tampoc no ha fet cap referència al llarg de l’entrevista a les dures crítiques que està fent les darreres setmanes a Twitter contra Esquerra Republicana de qui diu que no és una força política independentista i que ha enganyat als seus electors.

Cóppulo ha felicitat Cotarelo perquè li ha respost a la seva salutació dient “Moltes gràcies, bentrobats” i ha respost “Faig el que puc” quan li ha comentat que parlava molt bé en català. A partir d’aquí tota la conversa ha estat en castellà. El titular de l’entrevista a la web de “El Divan” és “Ramon Cotarelo: L’independentisme és transversal”.

(Visited 175 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari