Marín no vol llaç groc a la Diputació

La socialista, presidenta gràcies a JxCat, estudia treure'l
Un domàs amb l'escut de la Diputació tapa el llaç groc

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, vol retirar el llaç groc que penja de la façana de la institució. Així ho ha explicitat en unes declaracions a l'agència Efe. Segons la dirigent socialista i alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, "els símbols han de servir perquè tothom s'hi senti reflectit i no pas per dividir". Ha assegurat que molt aviat prendrà aquesta decisió.

Marín va arribar a la presidència de la Diputació gràcies a un pacte amb JxCat. Precisament va ser sota el mandat del seu antecessor en el càrrec i alcalde d'Igualada, Marc Castells (JxCat), que es va penjar el llaç groc a la façana de l'edifici, en solidaritat amb els presos polítics.

Des del moment de la constitució del nou ple de la Diputació, un domàs amb l'escut de la corporació brodat va ser penjat i va tapar el símbol.

Marín vol resoldre el conflicte abans no hi hagi sentència del Tribunal Suprem i s'emboliqui la troca. Segons la presidenta, la Diputació no s'ha de veure alterada per aquest fet i s'ha de dedicar a la seva tasca, "treballar per tots els ciutadans i municipis de la demarcació".

Caldrà veure, però, què en pensen els seus socis de Govern, JxCat, que han fet i fan bandera dels llaços grocs.

Això no obstant, Marín també s'ha queixat pel fet que "existeix un problema polític que no hem sabut resoldre políticament, i l'hem deixat en mans dels jutges".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides