Borràs diu que “el memorial de greuges no té fi”

"No fomenti les 'fake news': a Catalunya no hi ha una crisi de convivència", replica a Sánchez
Laura Borràs
Laura Borràs

Laura Borràs, diputada de Junts per Catalunya, ha justificat la negativa de la seva formació a votar a favor de la investidura de Pedro Sánchez adduint que tenen "155 motius" i un "memorial de greuges" que "no té fi".

A banda de recomanar-li un curs accelerat de drets humans, Borràs ha xifrat en gairebé un miler les víctimes de "repressió", pel fet d'estar encausades, i ha defensat la manca de disposició de JxCat a afavorir la investidura de Sánchez atribuint al president en funcions un suposat increment de "la repressió", i associant-lo a un espionatge a la ciutadania i al manteniment de l'acusació de sedició als dirigents del procés.

Segons l'exconsellera catalana de Cultura, que compta el dret d'autodeterminació entre els drets humans, la unitat d'Espanya "deixa de ser un projecte legítim en el moment que, per defensar-lo, s'atropellen els drets humans".

Així mateix, Borras ha retret a Sánchez que no ha dialogat, ni ha derogat la llei mordassa, ni ha traslladat el dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos, per la qual cosa conclou que "no té credibilitat".

"No fomenti les fake news: a Catalunya no hi ha una crisi de convivència", ha manifestat Borràs, que també ha instat Sánchez a obrir una comissió d'investigació per explicar el que ella considera "gravíssims indicis", en referència als articles de Público sobre la relació del CNI amb el cervell de la cèl·lula terrorista que va atemptar a Catalunya el 2017, tot alertant que "l'Estat espanyol pot quedar enfangat d'una manera irreversible".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides