Rufián insta Sánchez a entendre’s amb Iglesias

El portaveu d'ERC diu a l'aspirant a la presidència: "O vostè és un irresponsable o vol anar a eleccions"
Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

El diputat i portaveu d'ERC al Congrés Gabriel Rufián s'ha mantingut en la línia dels darrers dies i des del faristol del Congrés ha instat el candidat a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, a entendre's amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias, per assolir la investidura.

"Seria d'una irresponsabilitat històrica no arribar a un acord", ha manifestat en aquest sentit Rufián, que considera que "estem condemnats a entendre'ns". Crític amb la postura de Sánchez d'aquest dilluns, en concret perquè considera que parlava de "diàleg" i de "govern d'esquerres", però els seus gestos apuntaven cap als "vetos", el diputat d'ERC ha cridat a prendre consciència "del gran esforç que fem", i ha afegit aquest toc d'atenció davant una eventual repetició de les eleccions: "Estan jugant a la ruleta russa amb la segona oportunitat que donen a Cs i el PP".

De moment, Podemos votarà contra la investidura de Sánchez, segons ha explicat la portaveu adjunta del grup parlamentari d'Unidas Podemos, Ione Belarra. Les negociacions, en qualsevol cas, no s'han trencat, ha afirmat  Pablo Echenique.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides