Albert Rivera acusa Pedro Sánchez de tenir un pacte amb “els colpistes”

El líder de Ciutadans fa un discurs incendiari contra el candidat del PSOE
Albert Ribera

El líder de Cs, Albert Rivera, ha criticat que el candidat a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, "miri a altre costat" amb Catalunya. Durant la seva intervenció al Congrés, Rivera ha acusat el cap de files socialista de voler "criminalitzar els constitucionalistes", i d'oferir-los només "insults i escarnis".

Encara sobre Catalunya, Rivera ha dit que no hi ha "res a parlar" amb qui vol "liquidar" Espanya, i que se'ls ha d'aplicar "llei i justícia". El cap de files de Cs creu que Sánchez fa "teatre" amb la negociació, i ha tornat a lloar l'aplicació de l'article 155: "Si cal, s'aplica sense problema, és democràcia".

El xoc entre Rivera i Sánchez ha estat especialment dur. El president de Ciutadans ha acusat el líder del PSOE d'haver tancat un acord amb Podem i "els colpistes".

En la seva rèplica, Sánchez li ha retret l'estil insultant, que "només demostra la seva capacitat de menysteniment". El líder socialista i candidat a la Moncloa ha assegurat que la democràcia requereix respecte als adversaris. Li ha reclamat, com abans ha fet amb Casado, que s'abstingui en la investidura.

Sánchez ha fet referència a la crisi interna que travessa Ciutadans, de la qual ha dit que "sembla La gran evasió". Sobre l'afirmació de Rivera que el candidat socialista fa "pur teatre", ha respost que "el pur teatre és pactar amb Vox i aparentar ser moderat".

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari