Sánchez passa de puntetes sobre el conflicte català i el pacte amb Podem

Ha defensat mesures socials, laborals i econòmiques, i potenciar polítiques ecològiques i feministes
Pedro Sánchez

El ple de la investidura espanyola ha començat amb un discurs molt llarg de Pedro Sánchez en què no ha entrat en cap tema espinós i s'ha centrat a presentar el seu programa de govern. Res de Catalunya, o frases només de passada, i res tampoc de les negociacions amb Podem per tancar un govern de coalició.

El discurs de gairebé dues hores s'ha centrat a defensar mesures socials, laborals i econòmiques, i a potenciar les polítiques ecològiques i feministes.

Ha fet una quantitat innumerable d'anuncis en moltes matèries, i s'ha entretingut en aspectes concrets i polèmiques com la violència de masclista i el cas de La Manada. El president espanyol en funcions ha assegurat que la prioritat del seu govern és treballar per evitar que es repeteixin casos com aquests.

A escala global l'únic missatge clar que ha traslladat a la resta de partits és que intentin fer un esforç per permetre que hi hagi investidura. A la bancada conservadora els ha demanat l'abstenció. Cap missatge a Podem en especial. Només 30 segons al final del discurs, en què ha posat èmfasi en els punts d'unió tot i les diferències: "El que ens uneix és la promesa de l'esquerra".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.