La Guàrdia Civil actua contra venedors il·legals de pirotècnia

Una empresa de Barcelona pretenia comercialitzar productes destinats a la destrucció
La Guàrdia Civil ha desmantellat una xarxa de venedors il·legals de pirotècnia

La Guàrdia Civil ha desmantellat una xarxa de venedors il·legals de pirotècnia destinada a la seva destrucció que pretenia comercialitzar una empresa de Barcelona. Aquesta operació es va fer durant la campanya de control de la revetlla de Sant Joan.

Els investigadors van trobar una empresa de Barcelona que intentava vendre de forma irregular productes d’una altra empresa del sector que li havien estat adjudicats judicialment per a la seva destrucció.

Com a conseqüència de les inspeccions, el material va ser localitzat a establiments de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Montgat, Malgrat de Mar, Manresa, Castellbisbal i Pallejà. La Guàrdia Civil va intervenir 4.506 unitats de la partida que hauria d’haver estat destruïda.

Així mateix, també es van localitzar unS altres 669 quilos en un dipòsit de Tarragona i 43.853 quilos més en un magatzem de Barcelona.

L’empresa propietària del material que s’havia d’haver destruït va denunciar la companyia que l’havia d’haver destruït per un presumpte delicte d’estafa, doncs havia cobrat 130.000 euros per fer una feina que no va fer.

A més a més, la Guàrdia Civil va intervenir en altres operacions com la venda de material pirotècnic a menors o la possessió de material en condicions no apropiades, així com no complir amb les mesures de seguretat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides