Diputats independents de JxCat volen revertir els acords amb els socialistes

S'oposen també a la investidura de Pedro Sánchez
Francesc de Dalmases, amb Nogueras i Borràs

Diputats i diputades del grup parlamentari de JxCat han enviat un document intern on demanen revertir els acords municipals i supramunicipals amb els partits del 155 -especialment amb el PSC-, a més d'oposar-se a la investidura de Pedro Sánchez.

Tal com ha avançat TV3, aquests parlamentaris impulsen un "moviment obert" a tot el grup per millorar els mecanismes de presa de decisions. Es tracta de diputats independents com Francesc de Dalmases, Aurora Madaula, Josep Costa o Toni Morral que han mostrat el seu rebuig als pactes de JxCat amb el PSC, especialment el de la Diputació de Barcelona.

El document de reflexió interna aposta per reprendre polítiques i accions que tornin a encaminar a la realització del projecte polític de l'1-O, i que permetin recuperar la confiança de l'independentisme en les formacions polítiques.

Per això, els diputats proposen fomentar i mantenir "l'esperit original" de JxCat de "transversalitat i discurs nou". A més, s'emplacen a oferir un "relat convincent" per treballar per la unitat de l'independentisme.

En aquest sentit, reclamen revertir els acords municipals i supramunicipals amb els partits del 155 i garantir que no es facilitarà la investidura ni es donarà suport a cap govern espanyol en un escenari de "repressió" i de negació del dret d'autodeterminació.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari