Un mosso d’esquadra acusa l’Estat dels atemptats del 17-A

Reprodueix vídeo

L'agent dels Mossos d'Esquadra, Albert Donaire, que també és el coordinador de la sectorial Mossos d'Esquadra per la República de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), acusa l'Estat d'estar al darrere dels atemptats terroristes del 17 d'agost del 2017 de Barcelona i Cambrils.

Albert Donaire afirma en un vídeo que ha publicat al seu compte de YouTube que hi ha "coses que ens porten a pensar cada vegada més que l'Estat estava al darrere d'aquest atemptat i que en tenia coneixement. Això no ho dic jo, això ho pensa la gran majoria de la gent", per afegir que "potser per això fiquen totes les traves que poden a les comissions d'investigació".

Donaire acaba el seu missatge afirmat que "jo, sincerament, de l'Estat espanyol m'ho espero tot, després que ens enviessin l'1 d'octubre terroristes uniformats; perquè si la paraula terrorista vol dir aconseguir mitjançant les armes i el terror alguna finalitat política, i aquell dia l'Estat espanyol pretenia mitjançant el terror aconseguir que els catalans no votessin i evitar un referèndum d'independència, per tant si podria entrar perfectament en la paraula terrorisme: terrorisme d'Estat uniformat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides