El Suprem no dona permís a Forn per assistir al ple de l’Ajuntament

L'alcaldessa Colau havia demanat a l'alt tribunal que deixessin sortir el regidor de JxCat
Joaquim Forn

El Tribunal Suprem no dona permís al regidor de JxCat, Joaquim Forn, que es troba en presó provisional després de ser jutjat per cas del procés al centre penitenciari de Brians-2 a Sant Esteve Sesrovires.

Forn havia demanat permís per poder sortir de la presó per assistir al ple d'aquest dimarts, 16 de juliol, en el qual s'ha d'aprovar en nou cartipàs municipal. Es dona la circumstància que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, havia enviat una carta al Suprem en la que demanava que el tribunal donés permís a Forn per poder assistir al ple municipal.

La setmana passada, la Fiscalia del Tribunal Suprem ja es va mostrar contrària al fet que l'alt tribunal atorgués el permís a Forn. Ara el Suprem ha denegat el permís argumentant que no té el "caràcter extraordinari" que contempla la llei per donar-lo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides