CaixaBank entra al patronat del Mobile World Capital

Mobile World Capital Barcelona
Mobile World Capital Barcelona

CaixaBank s'incorporarà al patronat de Mobile World Capital Barcelona (MWCapital). Jordi Gual, president de CaixaBank, i Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona, han signat un acord, que es ratificarà en el patronat del proper 18 de juliol, pel qual l'entitat financera es convertirà en patró de ple dret de la Fundació durant els propers quatre anys (fins a l'1 de juliol de 2023).

L'acord entre CaixaBank i MWCapital estableix que l'entitat financera aportarà a la Fundació, durant el període 2019-2023, un total de dos milions d'euros per maximitzar l'impacte de l'activitat de MWCapital. Jordi Gual serà el representant de CaixaBank en el patronat de MWCapital i participarà en la propera reunió d'aquest òrgan, prevista per a l'esmentat 18 de juliol. Aquesta incorporació permetrà potenciar projectes relacionats amb la innovació i la recerca tecnològica i la captació de talent digital.

Per a Jordi Gual, president de CaixaBank, “quan entitats compromeses amb la innovació sumen esforços, el resultat dels projectes es multiplica, i per això és fonamental desenvolupar vincles de col·laboració que ajudin a connectar a tots els actors implicats en els projectes”.

En aquest sentit, Gual ha destacat la importància que per a CaixaBank té l'aliança amb MWCapital, “creiem que la nostra entitat, que ha rebut reconeixements rellevants per alguns dels seus projectes d'innovació, pot fer aportacions destacables al projecte que encapçala la Fundació i a la seva missió de convertir Barcelona en un hub digital de referència mundial; al seu torn, el treball conjunt amb MWCapital reforçarà als equips d'innovació de CaixaBank amb nous plantejaments en qüestions clau, com els reptes de la transformació digital o la incorporació de talent”.

Per la seva part, Carlos Grau, CEO de MWCapital, ha assenyalat que “la incorporació de CaixaBank al nostre patronat és el resultat d'anys de treball i l’exitosa col·laboració entre ambdues entitats en iniciatives que estan convertint a MWCapital en un projecte de referència”. A més, Grau apunta: “Sumar a CaixaBank com a patró de MWCapital consolida el model de treball de la Fundació – la col·laboració públic-privada – i ens capacita per afrontar nous reptes, tant a l'àmbit nacional com internacional”.

En aquesta línia i amb l'objectiu de seguir millorant la vida de les persones a través de la tecnologia, Grau també ha detallat que estem davant una nova etapa en MWCapital. “Tenim l'oportunitat de créixer, deixar empremta en la nostra societat i seguir construint un gran llegat per a les noves generacions”, ha sentenciat.
 

CaixaBank i MWCapital, 2019-2023 

De forma més concreta, la col·laboració entre CaixaBank i MWCapital es desenvoluparà, fonamentalment, en quatre àmbits d'actuació: un de transferència tecnològica denominat The Collider; en iniciatives vinculades a l'experimentació amb noves tecnologies; en l'aliança Barcelona Digital Talent per promocionar les habilitats digitals i la competitivitat de Barcelona i, finalment, en l'impuls a noves propostes per a professionals i públic en general relacionades amb la reflexió sobre l'impacte de les noves tecnologies.

MWCapital acull MWC Barcelona i va fundar 4 Years From Now [4YFN], la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present en tots els esdeveniments de MWC a tot el món.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.