Budó incrementa les subvencions a ràdios i televisions

Les dotacions anunciades per Presidència aquesta primavera pugen fins als 665.000 per a les TV i fins als 670.000 euros per a les emissores de ràdio
La consellera Meritxell Budó
La consellera Meritxell Budó

El departament de la Presidència de la Generalitat, que dirigeix la consellera i portaveu del govern, Meritxell Budó, ha decidit ampliar la dotació pressupostària dedicada a subvencionar ràdios i televisions privades que emeten en català o aranès.

Pel que fa a les televisions, Presidència va preveure el passat 20 de març una dotació màxima de 615.000 euros que ara ha optat per incrementar fins a un màxim de 665.000 euros, segons publica el Diari Oficina de la Generalitat (DOGC) aquest divendres.

Quant a les emissores de ràdio, el departament de Budó ha decidit destinar 25.000 euros més, de manera que els 645.000 previstos en una resolució del passat 14 de març passen a ser 670.000 euros, anuncia també el DOGC.

A més, Presidència amplia la dotació de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre i organitzacions professionals del sector de la comunicació. L'import inicial, 1.404.000 euros, s'incrementa fins a un màxim d'1.454.000 euros.

Tots aquests increments es basen en previsions d'ampliació de les dotacions incloses en les resolucions sobre les convocatòries publicades mesos enrere, destaca el DOGC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides