Montserrat (PP) presidirà una comissió de l’Eurocambra sensible per al processisme

L'exministra ha estat triada per encapçalar la Comissió de Peticions, que rep reclamacions de ciutadans i entitats
Dolors Montserrat
Dolors Montserrat

Catalunya tindrà un altre dels seus polítics oposats a l'independentisme com a responsable destacat a les institucions europees. Després que el socialista Josep Borrell fos escollit per encapçalar la diplomàcia comunitària, ara l'exministra Dolors Montserrat (PP) ha estat designada per presidir la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, que rep reclamacions de ciutadans i entitats, entre les quals les de l'independentisme català.

Montserrat, cap de llista dels populars a les eleccions europees i ministra de Sanitat del 2016 al 2018, ha manifestat que és un "honor" presidir aquesta comissió i que "amb el lideratge del PP, la veu dels espanyols sonarà amb més força al cor d'Europa". "El meu propòsit al capdavant d'aquesta comissió serà vetllar perquè els ciutadans europeus siguin escoltats i defensar el compliment de l'estat de dret dels països membres i per tant de la UE", ha destacat.

Així mateix, considera que és "important" que una espanyola presideixi aquesta comissió perquè "el 60% per cent dels temes que aquí es tracten provenen del nostre país".

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari