Quin problema té Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona?

Manuel Valls
Manuel Valls

Manuel Valls, que va encapçalar la llista de Ciutadans però que va trencar amb el partit després de donar suport a Ada Colau com a alcaldessa per barrar el pas a Ernest Maragall i l'independentisme, no té un despatx on treballar a l'Ajuntament de Barcelona. Tant ell com Eva Parera encara no han trobat un espai físic on poder fer les reunions i s'han de trobar amb els seus col·laboradors o amb visites en sales de reunions a la vista de qualsevol altre regidor o funcionari de la casa.

Davant del trencament de Valls amb Albert Rivera, els quatre regidors de Ciutadans segueixen ocupant l'espai on durant la passada legislatura van estar agrupats, sota el lideratge de Carina Mejías. Cs és qui té la potestat, ara per ara, de repartir els seus antics despatxos entre els seus regidors.

Malgrat tot, pròximament Valls i Parera (que lidera un nou projecte polític catalanista-conservador) ja tindran uns despatxos dignes de regidors. No obstant això, el repartiment dels espais dels grups no finalitzarà fins que s'hagi signat el pacte de governabilitat entre Colau i Jaume Collboni. Serà llavors quan els diversos grups, tant de govern com de l'oposició, ocuparan definitivament els despatxos i els espais destinats a cada formació política.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari