El judici a Trapero començarà el 20 de gener

La Fiscalia demana fins a 11 anys de presó per als acusats de rebel·lió i sedició
Trapero, arribant als jutjats
Trapero, arribant als jutjats

L'Audiència Nacional ha fixat la data del judici contra els quatre membres de la cúpula dels Mossos d'Esquadra processats pels fets del 20 de setembre i l'1 d'octubre del 2017: el 20 de gener del 2020.

La Fiscalia demana 11 anys de presó per al major i ex-màxim responsable policial dels Mossos, Josep Lluís Trapero, l'exsecretari general d'Interior, Cèsar Puig, i l'exdirector general dels Mossos, Pere Soler, als qui acusa de rebel·lió. Per a la intendent Teresa Laplana demana quatre anys de presó per un delicte de sedició.

El Ministeri Públic considera que els caps dels Mossos van facilitar "cobertura efectiva" als líders del procés per "imposar per la força de les masses drets que no tenien" i donar suport a "l'efectivitat" de les lleis de desconnexió.

Els magistrats Concepción Espejel, Francisco Javier Vieira i Ramón Sáez Valcárcel seran els integrants del tribunal. La vista oral, segons la diligència dictada pel Jutjat Central d'Instrucció número 3, coneguda aquest dimarts, conclourà el 19 de març de l'any vinent.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari