Puigdemont desmenteix la portada de l”Ara’

L'expresident diu que els partits no han rebutjat cap proposta d'eleccions o referèndum perquè no els l'ha plantejada
Carles Puigdemont

Carles Puigdemont ha negat la veracitat de la principal informació que publica l'Ara en portada aquest dilluns, que assenyala que la "proposta de Waterloo" per a l'1-O del 2020 és "Eleccions o referèndum".

L'Ara especifica que aquesta és la proposta de nou "embat amb l'Estat" plantejada pel puigdemontisme, però no ha rebut "el vistiplau dels partits". Citant "diverses fonts", assegura que "des de Bèlgica" s'ha plantejat la simbòlica data de l'1-O del 2020 per celebrar un referèndum o unes eleccions on l'objectiu independentista seria superar el 50% dels vots a favor.

Així mateix, s'hi assegura que si la fórmula triada fos el referèndum, "es deixaria la iniciativa a la societat civil per no comprometre les institucions".

Sense esmentar el nom del diari, l'expresident Puigdemont ha piulat a Twitter: "És impossible que els partits polítics hagin rebutjat cap «proposta Waterloo» senzillament perquè no se'ls n'ha plantejat cap. Ni el Consell per la República ni jo hem proposat, per ara, res a cap partit polític".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari