Els ‘indepes’ hiperventilats esclaten contra Rufián

Després de fer-se la foto amb Tomás Guasch, l'entrevisten a la COPE i piula: "Más canciones de Rosalía y menos manifiestos Koiné"
Gabriel Rufián i Tomás Guasch

Gabriel Rufián ha consolidat les darreres hores la seva condició de diana de les ires dels independentistes hiperventilats en piular: "Más canciones de Rosalía y menos manifiestos Koiné".

El portaveu d'ERC al Congrés comentava d'aquesta manera la primera cançó que l'artista de Sant Esteve Sesrovires publica en català, contraposant-la al manifest amb què el Grup Koiné va exigir, el 2016, que la llengua catalana fos l'única oficial d'una Catalunya independent.

Rufián, que va saltar a la política des de Súmate, la plataforma d'independentistes castellanoparlants propera a ERC, l'esperit de la qual xoca amb la visió de Koiné, ha rebut de valent a les xarxes pel comentari.

El columnista d'El Nacional Enric Vila, crític amb la línia d'"ampliar la base" independentista adoptada per ERC, ha piulat: "Els bigotis de rata, cada dia més llargs". Un tuiter indepe força seguit, @DavidGR1714, també ha reaccionat: "Més independentistes i menys canalles com tu". “Gràcies a discursos com el teu, gent que portàvem votant a ERC dels dels 18 no us tornarem a votar mai”, ha assegurat la periodista Pilar Carracelas.

Rufián, que ha rebut insults a més de crítiques, també ha participat la passada nit a El partidazo, el programa nocturn d'esports de la COPE. L'escomesa contra el diputat d'ERC té com a precedents, entre altres, el seu rebuig de "l'independentsme màgic", expressió exponent del gir del seu partit que enerva els indepes de la línia dura i, darrerament, la seva foto amb Tomás Guasch, un veterà periodista esportiu partidari de la unitat d'Espanya que va comparar l'ambient de la Catalunya actual amb el de l'Alemanya nazi i que és promotor de Tabàrnia.

Rufián ha estrenat recentment un programa a YouTube, La Fábrica, i un dels seus primers convidats ha estat Guasch, la qual cosa ha indignat els diputats de JxCat Francesc de Dalmases i Gemma Geis, i la influencer independentista Pilar Rahola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari