Reducció dràstica del capital social de la CCMA

Passa dels 26 milions als 516.000 euros per "restablir l'equilibri entre el capital social i el patrimoni net"
Els directors de Catalunya Ràdio i TV3 i la presidenta en funcions de
Els directors de Catalunya Ràdio i TV3 i la presidenta en funcions de la CCMA, al Parlament

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va acordar el passat 12 de juny compensar les pèrdues del compte de "resultats d'exercicis anteriors" amb càrrec al compte de "reserves" -per 23.246,14 euros- i, de manera destacada, del compte d'"altres aportacions socis", per 32,1 milions d'euros, publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest divendres.

A més, el DOGC informa que la cúpula de la Corpo ha decidit retallar el capital social, que fins ara era de 25 milions d'euros, en 24,5 milions, de manera que cau fins als 516.120 euros. La dràstica reducció es justifica oficialment "per restablir l'equilibri entre el capital social i el patrimoni net de la societat, disminuït com a conseqüència de pèrdues". Així mateix, el consell de la CCMA han acordat modificar l'article 6 dels estatuts de la corporació, relatiu a l'import del capital social i a la quantitat d'accions i el seu valor nominal.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el vicepresident econòmic, Pere Aragonès, han autoritzat, amb data d'aquest 25 de juny, els moviments compensatoris entre comptes de la Corpo, així com la reducció del capital social i la modificació dels estatuts.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari