El Consorci ha donat a conèixer als visitants del SIL les seves iniciatives més tecnològiques

Saló Internacional de la Logística
Saló Internacional de la Logística

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha donat a conèixer al públic visitant del Saló Internacional de la Logística les seves principals iniciatives de transformació tecnològica empresarial, per la qual cosa ha preparat un seguit d’activitats especials en el seu stand corporatiu.

Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, s'ha pogut experimentar unViatge Virtual al DFactory 4.0” al stand corporatiu (D462) del palau 8 de Fira, per mitjà d’unes ulleres de realitat virtual augmentada que ha utilitzat el públic que s'ha inscrit a l’experiència per conèixer la nova fàbrica del segle XXI.

El Consorci ha iniciat ja les obres de la nau tecnològica DFactory 4.0 de 17.000 m2 en els antics terrenys de SEAT a la Zona Franca, que acollirà activitats tecnològiques i d’innovació per a la indústria, amb una inversió en una primera fase de més de 17 milions d’€. La visita virtual ha donat a conèixer l’aspecte que tindrà aquest centre tecnològic que en la fase final arribarà als 70.000 m2.

El saló ha divulgat les prestacions de la incubadora d’impressió 3D inaugurada el passat mes de febrer a la Zona Franca, el 3DFactory Incubator. En el mateix stand corporatiu D462 ha tingut lloc la conferència “3DFactory Incubator, una realitat al teu servei”, amb la participació d’empreses “incubandos” i representants de la Fundació Leitat, encarregada de la gestió d’aquest centre tecnològic.

El públic interessat en les noves perspectives productives que obre la impressió 3D, ha tingut una nova ocasió per a conèixer el centre d’altes tecnologies de manufactura additiva amb la conferència “3DFactory Incubator: fabricació 3D, el que està per arribar” també amb la presència dels impulsors del centre tecnològic finançat amb fons FEDER i amb el suport de la Fundació INCYDE.

Per últim el Saló SIL i eDelivery Expo&Congress han celebrat l’acte de lliurament dels seus Premis a la Millor Innovació al stand del Consorci, amb la presència del delegat Pere Navarro, i han distingit als expositors innovadors del saló logístic i al millor expositor del saló de l’última milla, així com a la seva millor start-up.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.