L’ANC li fa la feina bruta a Societat Civil Catalana

L’ANC ha presentat la segona fase de la seva operació per fomentar les empreses que manifesten el seu suport al procés i a l’independentisme. Gràcies a un registre que han obert a Internet, qualsevol consumidor pot cercar serveis o productes concrets dins d’aquest grup d’empreses afins a l’ANC. L’Assemblea, a canvi, les aplaudeix i, de retruc, les assenyala com a companyies de catalanitat indiscutible.

La idea ja fa mala pinta, però a sobre serveix perquè l’homòloga unionista de l’ANC, Societat Civil Catalana, se n’aprofiti. L’Assemblea fa la feina bruta de recopilar quines són les empreses independentistes i ells agafen el llistat per assenyalar-les en negatiu i avisar que són companyies que col·laboren amb un moviment que els espanyolistes detesten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides